Sari la conținut

A Sistem fix pt tractare camioane sau autocare

Product Enquiry
Categorie:

Sistem nou cu certificare EU pentru tractare camioane si autocare:

A Sistem fix pt tractare –

Greutate proprie 2500 kg – 5000 kg in functie de optiuni – Se poate monta si pe camion definitiv la cerere ! – Capacitate brat intins la maxim la 4 m – 7000 kg in functie de ampatamentul camionului – Capacitate brat retras la 2 m – 22.000 Kg in functie de ampatamentul camionului. Daca ampatamentul camionului dvs este mic greutatea pe care o puteti ridica scade . – Cilindru suplimentar pt autobuze sau camioane joase – Distribuitor hidraulic cu 5-8 comenzi – Se poate atasa la orice camion cu sistem hidraulic sau la cerere putem monta PTO si pompa hidraulica pe camionul dvs ! Optiuni extra: – Telecomanda radio pt toate functiile! – Telecomanda proportionala pt toate functiile – PTO pt camionul dvs – Pompa hidraulica pt camionul dvs – Vopsire in orice culoare RAL – Galvanizare partiala sau totala – Troliu hidraulic de 10, 15 sau 20 TO marca Vime sau Sepson – Greutate pt balans fata – Sistem de cupla pt remorci – Autorizare RAR in cazul montarii definitive. – Cutii pentru scule de plastic, metal sau inox – Orice alte optiuni la cerere !

NRG RECOVERY

Cu o experienta de 20 de ani,firma NRG Recovery va sta la dispozitie non-stop cu urmatoarele servicii:

 • Constructie camioane de tractare
 • Vanzare accesorii pentru tractare si recuperare autovehicule 3,5t-40 t
 • Tractare si recuperare autovehicule 7,5t-40t
 • Tractare si recuperare autobuze
 • Repunere pe carosabil a autovehiculelor din accident
 • Vulcanizare mobila pentru autovehicule comerciale
 • Service mobil pentru autovehicule comerciale
 • Servicii de ridicare cu macara
 • Autotractor cu sofer la schimb
 • Semiremorci de toate tipurile disponibile pentru transbordare marfa
 • Parcare privata securizata
 • Transbordare marfa cu motostivuitorul
 • Servicii de curatare a locului accidentului

Autospecialele noastre de tractare sunt dotate cu trolii de 30t, ce repun in pozitia de mers camionul dumneavoastra fara alte daune suplimentare. De asemenea mai au in dotare, brate tip macara, ce au rolul de a ridica, la nevoie, camionul sau semiremorca dumneavoastra. Daca una sau mai multe anvelope sunt deteriorate cu ajutorul rolelor de aer si a pistolului pneumatic, le inlocuim si camionul dumneavoastra poate pleca din nou la drum. Avem in dotare suporti speciali cu care putem trolia direct de axa, suporti cu care putem trolia de sasiu, suporti cu care putem trolia de fata camionului, chingi speciale anti explozie pentru cisternele incarcate cu marfuri explozibile, chingi speciale pentru remorcile frigorifice pentru a nu deteriora peretii dubei, lanturi cu scurtator si emblema de sarcina, chei de toate marimile cu care putem efectua reparatii astfel incat camionul dumneavoastra sa isi continue deplasarea.

De ce sa apelati la noi?

Specialistii nostrii sunt calificati sa intervina in orice moment si sa reduca pagubele camionului dumneavoastra.  Ne desfasuram activitarea in judetele Valcea, Arges, Olt, Teleorman, Dolj, Mehedinti, Gorj, Sibiu. Cu cele 3 puncte de lucru din Ramnicu Valcea, Pitesti si Craiova, intervenim in cel mai scurt timp.  Profesionistii au un singur nume „NRG Recovery” ! A Sistem fix pt tractare

Va recomandam si alte articole.

Pagina noastra de Facebook

                    801 802 TRUCK DIMENSIONS DTU 1