Tractare camion . Stim cat este de important pentru dvs sa ajungeti la destinatie cat mai rapid atunci cand sunteti incarcat cu animale vii. De aceea din momentul primirii telefonului in cel mai scurt timp ne deplasam la camionul dvs si actionam.

In cazul de fata camionul era incarcat cu porci pe toate etajele de transport si cutia de viteze s-a defectat. Ne – am deplasat urgent unde a ramas in pana . Am demontat cardanul si am alimentat camionul cu aer . Am dus un furtun de aer pentru a avea frana pe remorca , l – am ancorat de axa fata , l – am asigurat . Am montat pe spate o bara de lumini si semnalizari suplimentare , si l-am transportat incarcat pana la destinatie.

Un camion cu 3 axe  plus remorca cu 2 axe incarcate pe 4 etaje cu animale vii nu este un caz usor mai ales pe drumurile din Romania. O singura greseala si se poate rasturna imediat pentru ca acestea intra in balans extrem de usor si atentia trebuie sa fie maxima.

Unul din avantajele noastre este ca deserventii nostri au lucrat pe camioane frigorifice de transport carne pe carlige. Ei au experienta indelungata in asemenea tipuri de transport . Stiu cum intra in balans aceste camioane si ce trebuie sa faca pentru a ajunge cu bine la destinatie.

Multumim clientilor nostri pentru incredere si recomandari pentru tractare camion . Asta ne bucura foarte mult !

Accesati serviciile noastre.