Tractare si recuperare semiremorci

  • oferim servicii de tractare, recuperare si transport semiremorci normale, semiremorci cu prelata, frigorifice, trailere, cisterne alimentare, cisterne ADR, semiremorci transport ciment, semiremorci transport agregate si basculante, semiremorci trans container, tip sylo, transport lemn, semiremorci transport animale vii, autotrenuri rutiere, remorci speciale de lungimi sau latimi diferite cu autospeciala marca Scania ce foloseste 2 trolii de 30 to putere, trolii a caror putere se poate dubla sau chiar tripla in cazul in care este nevoie. Bratul hidraulic montat in spatele autospecialei se poate telescopa de 2 ori astfel incat indiferent de tipul sau starea semiremorcii acesta se poate ridica si transporta .
  • in cazul in care semiremorcile de mai sus sunt incarcate avem in dotare macarale, motostivuitoare, semiremorci la schimb pt a descarca / incarca marfa dvs si o putem depozita ori chiar livra la destinatie. Avem de asemenea disponibile autotractoare 4×2 sau 6×4 licentiate, asigurate pt transport marfuri CMR la valoarea de 500.000 Euro. Stim cat de important este timpul de ajungere la destinatie, stim cum clientii finali va preseaza in permanenta ca marfa sa ajunga rapid si sigur si de aceea prin serviciile de mai sus incercam ca dvs la final sa fiti multumiti si sa ne recomandati mai departe.
  • transportul la adresa ceruta de client; degajarea carosabilului la locul accidentului; la cerere carosabilul se poate curata, spala.
  • realizarea de fotografii cu semiremorcile sau marfa avariata cu locul accidentului si pe toata durata transbordarii marfurilor, astfel incat societatile de asigurari sau clientul final sa inteleaga in mod explicit dinamica accidentului ori cauzele ce au condus la avariere.
  • trimiterea fotografiilor cu semiremorcile si marfa avariata firmei de asigurari sau proprietarului la adresa de e-mail indicata.